(iOS) King Of Defense: Merge TD bezgalīgs resursu uzlaušana
Feb 5, 2022 16:52:41 GMT
de pracpadilangral
------------------------------------------
▶▶▶▶ King Of Defense: Merge TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ King Of Defense: Merge TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bezgalīgs resursu uzlaušana ▞▞▞
▞▞▞ King Of Defense: Merge TD 2022 version ▞▞▞
King Of Defense: Merge TD Strategi ljv
Laba spēle.
Garbodors
Viena no labākajām torņu aizsardzības spēlēm, ko esmu spēlējis!
King Of Defense: Merge TD Strategie ybwh
Mīnus zvaigzne par tik daudzajiem dažādiem veidiem, kā tas mēģina panākt, lai jūs tērētu naudu. Turklāt kartes sākumā ir pārāk vienkāršas. Bet man patīk torņu sakraušana un daudzi dažādi jaunināšanas veidi. Un tagad kļūst izaicinājums. Arī 11. līmeni izgājis nemaksājot un tagad man ir mājdzīvnieks! TD fans vispār.
Mēģina līdzināties Kingdom Rush, un viņam ir lielisks triks ar torņu sakraušanu. Tomēr malšana ir nereāla. Pašlaik es nevaru virzīties tālāk par 18. posmu. Es arī neesmu pārliecināts par tādām lietām kā, piemēram, vai mums var būt vairāki varoņi laukumā, jo stāsts sniedz tikai vienu.
Grafika ir diezgan līdzīga Kingdom Rush (daudzas torņu aizsardzības spēles kopē Kingdom Rush stilu). Diezgan unikāla ideja par torņu sakraušanu. Tātad, iesim tiem cauri. Diezgan vienkāršs, 1 armija, 1 aplenkums, 1 maģija, 1 strēlnieks. Pārsvarā ir nepieciešams tikai aplenkums un strēlnieks. Sakraujot tos, jūsu aplenkumam būs milzīgs diapazons. Burvju tornis, paņemiet to, kas var pārvērst ienaidnieku, lai uzbruktu viens otram. Burvju torņu kombains, kas sakrauts ar kaut ko, saņems "ātruma" palielinājumu, taču tas ir bezjēdzīgi, jo tas notiek tikai reizi pa reizei (tas ir, ātruma palielināšana). Apvienojot jebkuru torni ar strēlnieku, jūs pastāvīgi palielināsiet attālumu, tāpēc tas ir labākais. Šī spēle no manis zaudēja 2 zvaigznes ienaidnieku ceļu mehānikas dēļ. Ceļš ir patiešām svarīgs, taču šajā spēlē ir kļūdas. Lielākā daļa no viņiem vienkārši "izkāpj" cauri manām armijām un varoņiem, tos neatzīstot. Sakarā ar to daudzās spēlēs tika zaudētas daudzas dzīvības. Ienaidniekus neapturēja manas armijas. Gribējās arī atbalstīt spēli, iegādājoties dažus varoņus, taču, ņemot vērā šīs ceļa problēmas, tas mani liek kaut kā to nedarīt...
King Of Defense: Merge TD Stratēģiskās spēles dcz
King Of Defense: Merge TD Strategie ybwh
Maps for Minecraft PE Nástroje xyr
Šīs spēles problēma ir tā, ka notiek pārāk daudz. Piemēram, 4. posmā ir lielgabals, kas izšauj rūķus, kas cīnās par jums, kas jums jānosūta ienaidniekiem, ir vides minispēles, kas var dot jums smieklīgu naudu, jūsu varonim ir spējas un mājdzīvniekam, kuram arī ir spējas. var izsaukt zemniekus, lai palīdzētu jums, jūs varat lieliski nomierināt torni, torņi ir jāuzlabo un viss, kas tiek paziņots un tulkots slikti. Tas ir jautri, bet nespēlējiet ātrajā režīmā.
Ja jums patīk maksāt, lai uzvarētu, šī ir spēle jums.
Veica maksājumu (divreiz!!) par dažiem dārgakmeņiem, samaksāja, nesaņēma dārgakmeņus, sazinājās ar organizāciju 2 dažādos veidos bez atbildes...
Pēc kāda laika šo spēli nevarēs uzvarēt, pat ja skatāties visas reklāmas, kuras varat skatīties. Jaunināti visi priekšmeti un draugi. ja vien jūs neiegādāsieties dārgo varoni, jūs neuzvarēsit. Cik smagi jūs mēģināt, ienaidnieks būs daudz spēcīgāks un ātrāks. Jūs vienkārši nevarat sekot līdzi, ja vien neiegādāsieties varoni. UN TAM JĀBŪT VISDRĀGĀKĀM.
Nauda nauda nauda!!!!!
Laba laika slepkava
Fix the Devil bug fire ball deal 0 dmg priekšniekiem
Nav slikti
Spēlēja visas KR spēles. Tā nav izspēle tikai tāpēc, ka ienaidnieki nonāk pa ceļu, tāpat kā katrā td spēlē. Šeit notiek daudz: pasaules karte, pvp, turnīri, dažādi spēļu režīmi, sakraujami torņi. Garlaicīgi noteikti nav. Pasaules kartē tikai līdz Ls 11. Tā ir smaga spēle. Varbūt tas kļūs pārāk grūti, kā daži saka. Piekrītiet, ka atlīdzība ir nepietiekama. Piekrītiet arī tam, ka jūs saņemat daudz dārgakmeņu par dažiem dolāriem. Ir vērts izmēģināt, ja esat spēlējis citas td spēles. Trūkst apmācības, ja neesat to izdarījis.
Es pilnībā iesaistījos spēlē, līdz atbloķēju 2. pasauli un redzēju, ka torņi nemainījās. Es nedomāju, ka ir jautri atbloķēt visas iepriekšējās funkcijas, kas jums jau bija, tas šķiet pilnīgi neizdevīgi. Man spēle pilnībā neinteresējās, zinot, ka torņi nemainās kā Realm Defense, domāju, ka es turpināšu gaidīt World 7. Ak un cenas ar dārgo varoni šobrīd ir neprātīgas, 40 dolāri ir pārāk daudz Old Warrior. .
Tas ir patiešām jautri un viegli spēlējams, lieliski nogalinot laiku
Ļoti slikti līdzsvarotas torņu aizsardzības spēles, ar kurām jācīnās ar ļoti smagiem, pat neuzveicamiem ienaidniekiem un zem dzinēja torņiem
Lieliska spēle, šī spēle man pirmo reizi ieviesa torņu apvienošanu
tāpat šeit es samaksāju par kristālu lādi par 3,99 USD un joprojām neesmu tos ieguvis. Es devos uz tehnisko atbalstu, un joprojām neviens ar mani nav sazinājies. Man ir kvīts, kas apliecina, ka esmu samaksājis. Man patīk spēle, es vienkārši gribu savu kristālu lādi, lai es varētu iegūt savu jauno puisi, kuru vēlos. Ļoti skumji, ka neviens ar mani nav sazinājies.
Pat neiedeva man to, ko es nopirku.
Ļoti slikta torņu aizsardzības spēle. Tam trūkst galvenās pauzes funkcijas, bet pēc tam to var izveidot/jaunināt/pasūtīt pirms pauzes atcelšanas. Tādējādi šī nav īsta TD stratēģija, tā ir darbības arkāde.
Spēle sākas ok, ļoti jautri spēlēt, bet lvl 14 pārvēršas par PAY TO WIN... Es atinstalēju spēli, tā nebija pūļu vērta.
Es to pārrakstīšu, lai tas būtu noderīgi. Pirmā otrā līmeņa izdevums ir apmācība, kas būtībā nogalina spēli kopumā, lūdzot jaunināt torni, taču, tā kā apmācība pamatā neļauj jums pieskarties jebkam, tā kavē progresu. Ideja ir laba un dizains labs, bet izpildījums ne tik ļoti.
Tā kā es fanoju par TD spēlēm, man šī patīk, taču tai ir savas problēmas. Lieliskas kartes, pasaules, torņi, līmeņi, varoņi un grafika. Tomēr tas pārāk daudz paļaujas uz reklāmām, un dažus līmeņus/ienaidniekus ir neticami grūti pārspēt/kil, un varoņi gūst pieredzi tikai tad, ja pārspēj līmeni (biežāk lēns progress). Tāpat ir pārāk daudz iespēju un naudas tērēšana nav garantē progresu. Varoņi, kas jāiegūst, ir Sātans, Scorch Blaze un Brion (Es neesmu atbloķējis Waylin.) Don't get andor vai cercle.
King Of Defense: Merge TD Diskarte acv
Lieliskas stratēģijas spēles
Spēle sasalst ikreiz, kad nospiežu Store, tā izskatās labi, taču tas sabojā tās labestību.
Sveiki, esmu iegādājies dažas preces, bet kļūdas dēļ esmu ielādējis iepriekšējo stāvokli, nevis saglabāju, un nevaru piekļūt savām precēm, par kurām jau esmu samaksājis. Lūdzu iesaki.
Es kādu laiku spēlēju šo spēli savā tālrunī, un tagad es to lejupielādēju savā Chromebook datorā, jo tā ir tikai unikāla torņu aizsardzības spēle. Izaicinoši, ja nevēlaties maksāt, bet tomēr iespējams:) Labi paveikti izstrādātāji!! 5 zvaigznes no manis!
Slīpēšana kļūst kaitinoša līdz 10. līmenim. Grūtības palielinās daudz ātrāk, nekā varoņi un torņi spēj uzlabot, tādējādi spēlējot mudinot iegādāties preces vai uzlabojumus. Tas nebūtu pārāk slikti, ja izstrādātāji nereklamētu skaidras naudas veikalu katrā ekrānā kā izeju no satricinājuma. Godīgi sakot, tas ir unikāls pieņēmums, ka torņi var būt divu līmeņu augstumā, taču tas ātri vien kļūst neparasti.
Slikta spēle. Tā kā spēles laikā automātiski atgriezieties tālruņa izvēlnē ....
Lieliska spēle, es pavadu tik daudz laika ar šo apbrīnojamo spēli..,
Hmm...
King Of Defense: Merge TD Strategie xcta
laba spēle
Sveiki dev. Lūdzu, mainiet dažu ienaidnieku nosaukumu, jo tas nelīdzinājās viņa sejai, un dodiet varoņiem lielāku veselību, lai cīnītos ar lielo ienaidnieku, paldies, man patīk spēle.
Sarežģīta spēle, es to ienīstu
Lielisks TD ir ļoti jautri spēlēt, vienlaikus izaicinot. Neliekot skatīties reklāmas arī ne tik p2w. tajā ir vairāk iespēju veikt uzlabojumus.