(Android/iOS) Burger Shop kody glitch zasobów
Feb 5, 2022 16:34:22 GMT
de pracpadilangral
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch zasobów ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2022 version ▞▞▞
instaluję tę grę. przechodzę poziomy, ale potem musi uaktualnić. Więc zaopatruję się w grę. Głupia gra.
Miał problem, nie wiedział, jak go naprawić
To jest dobre w czasach pozostawania w domu?
Fajnie a mi się pobierało nie z liturgii minut
Muszę poczekać, aż Twoje głupie reklamy się zatrzymają .. pewnego razu utknąłem około 30 minut .. to było długo . baaaardzo długo ... Więc muszę opuścić twoją głupią grę ..
Kocham tę gre. Nie zabraknie Ci energii ani żyć, więc możesz grać tak długo, jak chcesz. To najlepsza część gry. To także bardzo dobra gra i bardzo wciągająca, nie chcę zostawiać telefonu zrobionego ..... Miłość, miłość, miłość, to proste 👍
Odpady na całym świecie
Nienawidzę tej gry ahhhhhhhhhh mam 11 lat jestem milionerem każdy chce usłyszeć jak śpiewam przyjedź na Jamajkę
Burger Shop Santai qwf
Nie podoba mi się, bo bardziej niż jesteś teraz subsydiuje i lag
Morze być .nawet fajne.😜
Musiałem ponownie uruchomić ponad dwa razy. Zorientowałem się, co powoduje, że usuwa wszystkie moje dane, jeśli gram w grę, a mój telefon umiera. Właśnie miałem ponownie zakończyć tryb fabularny po tym, jak pierwszy raz wykasował moje dane, teraz wracam do początku. Proszę to naprawić.
Głupie ale co tylko jest fajne to że jest gorący
najgorsza gra nienawidzę tej gry
Nie zbyt dobrze
To niesamowita gra, wymaga trochę cierpliwości, ale za dużo reklam.
Ta gra jest taka nudna...może zakończyć grę w ciągu dwóch dni....nic specjalnego do powiedzenia
Niesamowite🙉
Powodzenia z tym
Żołnierz amerykański
W porządku, ale znowu trochę głupkowatych zmian i makijażu wszystkich kolorów zdobiących keczup musztardowy Burgerput po jego stronie, wszyscy przychodzą natychmiast, teraz koktajle z czymś więcej niż czekoladą, dzięki czemu jestem lepszy dla ludzi Trynidad i Tobago
Super gra wiem na temat ze w t nie grolam
Jak gra, ale reklamy są śmieszne
Burger Shop სხვადასხვა fpcc
Burger Shop სხვადასხვა fpcc
wow, naprawdę kocham tę grę, super fajna
gram to w internecie
Cześć, nazywam się zaria, zamierzam teraz zagrać w tę grę, myślę, że ta gra będzie najlepsza. Opowiem ci o niej więcej, gdy w nią zagram
Niektórzy ludzie nie są opatentowani, niektórzy są na haju, inni na niskim poziomie, co jest do bani i trzeba robić jedzenie
to dobra gra, gdy nie ma wifi?
Podoba mi się, ale susah
Bez problemu został wprowadzony w błąd nazwany po zaintalowaniu.
Hej człowieku, który ma wielu ludzi, którzy chcą do mnie wrócić, że od czasu do czasu jesteś najlepszy ze wszystkich
Gra jest idealna, ale reklamy ją psują.
Jestem bardzo szczęśliwy, ponieważ czasami pobieram to moje trudne i łatwe.Dziękuję za tosss
Okropne
Food Truck Chef™ Cooking Games Dažādas spēles vvht
To niesamowite, odkąd byłam dzieckiem
Ta gra jest naprawdę interesującą grą, w którą gram na moim laptopie, ale jest zepsuta, więc dzisiaj gram w mojej karcie ta gra to moja gra ze wspomnieniami z dzieciństwa mój wiek ma 5 lat, a dzisiaj mam 9 lat, więc dziękuję, że czytasz moje Mała wiadomość od haiqa
dużo problemów technicznych
👍.
Spk gra na nudny dzień.
Lubię tę grę, jest cudowna
zgrywa się pare sekud
Myślę, że to pokocham. Ponieważ gram w sklepie z burgerami 2.