(Android) Red Ball 4 mod veľa drahokamov
Feb 5, 2022 16:28:10 GMT
de pracpadilangral
------------------------------------------
▶▶▶▶ Red Ball 4 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Red Ball 4 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod veľa drahokamov ▞▞▞
▞▞▞ Red Ball 4 2022 version ▞▞▞
MOZNO DOBRE
Hra dobra.ale tie zivoty to je totalna kravina.
Je to celkom dobre
Fuj
Zábavná hra, ale spôsob, akým sa vás snažia prinútiť platiť, je veľmi nepríjemný. Keď budú úrovne ťažšie, stratíte životy rýchlejšie. Zaplaťte alebo znova čakajte hodiny na 5 životov. Tiež veľa reklám. Keby to trochu viac vyvážili (reklamy a čakacia doba), možno by som bol ochotný kúpiť. Neplatiť, keď sa vás zjavne snažia prinútiť.
Aha
Dobre ale az na tie srdiecka trva to dost dlho preto davam 3*
Red Ball 4 Arcade abx
Aplikácia "Red Ball 4"
Táto hra je naozaj zábavná, ale získanie plnohodnotných životov z 0 životov trvá tak dlho. Trvá to 75 minút a mnohým ľuďom sa to nepáči. Tak to prosím opravte
Hra je veľmi zábavná a nikdy nezaostáva a veľa ľudí by chcelo takýto typ hry
Hra je dobrá, ale omylom som ju stiahol a všetko sa resetovalo okrem mojich úspechov a postáv, ktoré som odomkol. Vrátane môjho nákupu nekonečných životov!!😣😣😣😠😠 Chcel by som späť svoje úrovne a nekonečné životy.
Hra sa mi páčila ❤❤❤ Ale 3 hviezdičky, pretože vám poskytujú iba 5 životov a všetky životy sa oživia po približne 45 minútach alebo aj viac. Keby poskytli nekonečné životy, hranie hry by bolo zábavnejšie 😔😔😔 Ale aj tak túto hru jednoducho milujem 😘😘😘😘
Dobrá hra, ale veľmi drahá, mali by sme zaplatiť 120 za ďalšiu fázu, je to hlúposť, je to dobrá hra, ale nedá sa za 120
Toto je dobrá a zábavná hra, ale táto hra sa mi nepáči, pretože obnovenie života trvá dlho a máte len 5 životov
V červenej guli štyri dostanete iba 5 životov a ak tieto životy premrháte, budete musieť počkať 20 minút, kým získate 1 život. na oživenie čakám.
Dobre
Je to super hra na rozmislanie odporucam stiahnut
Táto hra je naozaj zábavná, ale môj jediný problém je, že životy sú nekonečné. Prosím, prečo musíme čakať 100 minút, aby sme zaplnili 5 životov, prečo 1 hodinu 40 minút
Milujem túto hru, milujem úrovne, skiny, ktoré sú buitiful, ale čas, ktorý musíte čakať na "životy", myslím, že 1 naživo trvá 20 minút, zmeňte to na 5:00 minút alebo dokonca desať môže fungovať, ale nie 20 minút
Nejblbjší hra na svete ewer
No Humanity - The Hardest Game आर्केड गेम vvj
Hra je úžasná! Je to super návykové, hranie je ľahké a jednoduché, ale zábavné a vzrušujúce. Príbeh je tiež skvelý, niektorí hovoria, že ovládanie zamrzne, ale mne sa to nestáva (mám Samsung Tab 3). Nepočúvajte ľudí, ktorí hovoria, že doplnenie životov trvá príliš dlho (ako istý človek, ktorý povedal, že naplnenie trvá celý deň.-.). Najviac to trvá asi 20 minút a dáva vám možnosť vložte reklamu, aby ste ich naplnili. Navyše, nemáte iné veci na práci? Dúfam, že sa vám táto hra páči
Super hra len tie reklamy.:-)
Prečo sú životy obmedzené v systéme Android a neobmedzené v systéme iOS? Tento druh nesúladu zničil moju skúsenosť, keď som prešiel na android. Hra by mala byť podobná na všetkých platformách.
Je to hrozna hra lepsia bola na pocitaci...
super hra!!!!
To skarede rasisticke hovno ma par zivotov a usek tej srackovej mapy trva pol hodinu otrasna hra . Takze odporucam nestahovat. NESTAHOVAT NESTAHOVAT NESTAHOVAT NESTAHOVAT NESTAHOVAT NESTAHOVAT NESTAHOVAT NESTAHOVAT. VÍRUS VÍRUS VÍRUS VÍRUS VÍRUS VÍRUS VÍRUS VÍRUS VÍRUS A AK SI TO STIAHNES TAK MINIMALNE HODIS MOBIL O STENU MINIMALNE HODIS MOBIL O STENU #nestahovat virus a este k tomu je to pre deti
Red Ball 4 আর্কেড hnfi
Táto hra sa mi veľmi páčila, ale je tu jeden problém, keď vám dôjdu životy, trvá dlho, kým sa naplní, ale baví ma to
Hlúpe. Niektoré úrovne sú zo začiatku trochu ťažké a na to, aby ste na to prišli, budete potrebovať 2 životy. Potom trvá 7 dní, kým získate životy späť. Nevidíte dostatočne ďaleko dopredu, aby ste si naplánovali svoje pohyby, takže rýchlo prichádzate o život. ODINŠTALOVANÉ ĎAKUJEM
Bavím sa, ale máme len 5 životov, daj nám neobmedzené množstvo bez kupovania, pretože na každý život musíš čakať 20 minút 😡😠🤬
Informácie o vašom zariadení so systémom iOS (Nájsť sériové ...
Na získanie 5 životov musíte počkať presne 90 minút, môže to tiež spôsobiť problémy s hnevom. Naopak, dal by som tomu polovicu, pretože je to veľmi náročné, keď stojíte proti šéfom, takže by som povedal, že je to:👌
read prichod vlaku z prahy do bratislavy fb2 for iOS
Doprava zadarmo nový príchod arcade ovládač diy ovládač red ball ...
Hodnotím 0 hviezdičkami. Stratil som 5× život a majú možnosť pozerať reklamy, ale nedovolí mi to pozerať reklamy a žiadne prémie, pretože som dieťa.😭😠💀!
Discover & share this Slovenský zväz malého futbalu Sticker for iOS and Android. ... Red Buzzer - Italia's Got Talent. junior jack neon. wave ball.
Dobrá hra.Len keby sme nemuseli čakať na život
Dá sa...je to fajn hra ale tie životy to je niečo hrozné... Zle životy celé zle
Hej, táto hra je veľmi jednoduchá, som profesionálom v tejto hre a mám len 7 rokov a ak chceš životy, stačí si pozrieť reklamu, môžeš pozerať 10 qds za deň (upraviť) počkaj, môžeš reklamu novú kapitolu, pomenuj to ako ukladanie vesmíru vesmír Redball! Z trojuholníkov
Je to také zábavné, že máte pocit, že nechcete prehrať a môžete sa baviť až do konca alebo hry
Je to síce pre malých ale aj nato je to super hra. :-)
Blbost
Red Ball 4 je platená hra, ktorá sa v obchode vydáva za hru zadarmo. Získate 6 životov, než budete musieť čakať 16 minút, aby ste získali ďalší život. Dokonca vám ani nepomáhajú zostať nažive. Ak sa zraníte, prenesie sa to na ďalšiu úroveň.
Tbh je to dobrá hra, ale v skutočnosti je nákup neobmedzených životov podvod, ak prejdete do nastavení, môžete si dať 1 deň dopredu a mať znova plnohodnotné životy a žiadne pridania tým, že vypnete wifi, takže je super ľahké poraziť za 1 deň a malo by to byť byť viac úrovní alebo urobiť ďalšiu