(iOS) Real Cake Maker 3D Bakery mod משאבים רבים
Feb 5, 2022 16:25:08 GMT
de pracpadilangral
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod משאבים רבים ▞▞▞
▞▞▞ Real Cake Maker 3D Bakery 2022 version ▞▞▞
המשחק הזה מדהים! יש לו wifi סופר מהיר, זה סופר כיף, אתה יכול לשנות את תלבושת הטבחים, אתה מקבל דירוגים. OMG זה המשחק הכי טוב אי פעם!
Real Cake Maker 3D Bakery Simulatie ccfw
עעעיעככנמחעגכ
דירגתי כוכב אחד כי השתמשתי ב-108 מגה להורדה אבל לא נפתח אחרי ההורדה זה פשוט הפסד בשבילי כל כך מאוכזב .... אז אני מדרג את זה בכוכב אחד.
המשחק לא נפתח. זה לוקח הרבה זמן לפתוח אבל זה נפתח ואז נסגר אוטומטית.
אני אוהב את המשחק הזה אבל למה הרמות ננעלות למה
צריך לשפר את הפקדים 😏😏😏😏😏🙄
המשחק טוב מאוד אבל יש הרבה פרסומות ותמיד זה היה נסגר
אני אוהב את המשחק הזה אבל הוא לא פתוח. עוגת חתונה וחנות המיצים אני מקווה שעוגת החתונה וחנות המיצים ייפתחו
אני אוהב את המשחק הזה אבל אני חושב שאתה יכול לעשות משחק עוגה שאתה צריך לעשות את העוגות לבד. בת המשחק כיף
אני אוהב את המשחק הזה אבל יש דברים שהם חיוניים לקישוט עוגות אבל אנחנו רוצים לשלם 5o כסף 💰 ולפתוח 😞😞
असली केक मेकर 3D असल की नकल वाले गेम hnim
Real Cake Maker 3D Bakery સિમ્યુલેશન aqh
חמוד אבל משעמם בו זמנית
אני אוהב את המשחק הזה מאוד 👌 אבל אתה פותח את כל הטעמים
Real Cake Maker 3D Bakery உருவகப்படுத்துதல் qsef
המשחק הזה היה כל כך טוב. זה היה יחסי עם בישול. ילדים שיחקו עם החברים שלו/ה והילדים מאוד נרגשים וחבריו/ה מורידים את המשחק הזה כדי לשחק כמו חבר שלו/ה. ילדים מכינים עוגה ואוכל בדרכים שונות מאוד
リアルケーキメーカー3D シミュレーション cvpd
המשחק הזה טוב אבל דבר אחד גדול הוא שרוב הדברים נעולים מה שהופך אותו🤔🤔אבל בכל מקרה משחק טוב👏😊
המשחק הזה ממשיך לטעון ולטעון את המשחק הגרוע ביותר שלו אי פעם 😈😈 ,
זה משחק טוב מאוד אני אוהב אותו
אני חושב שזה משחק טוב! תורידו אותו אני ממליצה לכם וזה למי שרוצה! תהנו מהמשחק הזה!
אני חושב שהמשחק הזה מדהים ומאוד מאוד כיף לשחק בו. אבל החלק הרע במשחק הזה הוא שאתה לא מפצח את הביצים בעצמך ולא עושה שום דבר בעצמך מלבד לקשט אותו. אז בגלל זה נתתי למשחק הזה 3 כוכבים. אבל אני ממליץ עליו אז כדאי לך להשתמש בו כי כמו שאמרתי זה מאוד כיף לשחק. אבל האם אתה יודע מה שמאוד מאוד מאוד מאוד משעמם, זה שאתה מקבל פרסומות ואת ה-x כדי לצאת מהמודעה, כפתור היציאה נועץ כל כך הרבה זמן כדי להופיע.
אני אוהב את המשחק הזה הוא מאוד מעניין ושיפרתי את פעילויות האפייה שלי במשחק הזה.
זה רק בגלל זה אהבתי את משחק הבישול שנתתי 5 כוכבים זה משחק טוב מאוד וטוב לי, קל מאוד לשלוט בו
האפליקציה הזו היא כיף. למה נתתי לזה 3 כוכבים זה יותר מדי דברים ננעלו ויותר מדי מודעות ואין הרבה עוגות לאפות אז זה נהיה קצת משעמם לפעמים🤨😑😕😟☹☹☹
לא שווה $10 לקנייה והגרסה החינמית נעולה, חוזרת על עצמה ומשעממת במיוחד. לדוגמה: זה משתלם לנצח במשחק כשזה מגיע לתחרויות כי כל הטובים נעולים או שיש לך רק אותם גנריות להשתמש עד שייגמרו לך הרעיונות הייחודיים שהם לא רעים (שעה אחת הספיקה). יש הרבה משחקי בישול בחינם ב-Playstore - אתה רק צריך להמשיך לחפש ולחסוך את הכסף שלך!
טוב אבל בגלל יותר מדי פרסומות ופתיחת דברים דירגתי 3 כוכבים
הלוואי שיכולתי לתת 0 כוכבים כי אחותי מעצבת עוגה שלדעתי היא הייתה מדהימה אבל היא לא נתנה לה לזכות לחינם הם רק רוצים כסף!!!!!! זו לא הייתה הפעם הראשונה😤👿😭😭😭😭
יכול להיות שהמשחק הזה צריך להיות מותקן מהר אז הוא יכול להתחיל יותר
מישחק די טוב אבל רק כמה עולמות פתוחות וצריך כסף אמיתי אבל ...בגלל זה נתנתי 3 נקודות🙃
Tým vaření - Hry šéfkuchaře Rogera Arkádové fhh
אני אוהב עוגה ובישול והמשחק הזה מדהים, מצוין אני אוהב את המשחק הזה מאוד
אני שונא ושונא את המשחק הזה כי יש יותר מדי פרסומות
זה דורש כסף אמיתי כדי לשחק את כל המשחק
זה כיף אבל שאר העיצובים והתפאורה לא נעולים וזו הסיבה שאנחנו צריכים עדכון
משחק טוב אבל יש מודעה שלא הולכת n n v ve go bck n ואז תפתח את המשחק שוב n גם SM של ה-PRts unlck עם מזומן אני יכול להגיד שזה נכון
असली केक मेकर 3D असल की नकल वाले गेम bet
אני אוהב את המשחק הזה הוא מיועד לילדים קטנים אבל אני בן שמונה 😂 ואני עדיין אוהב את המשחק הזה גם שיחקתי בו בתור ילד קטן. אתה כל כך יצירתי ☺️☺️ זה המשחק הכי טוב אי פעם אני אוהב אותו יותר מטיק טוק. תמשיך בעבודה הטובה 😊😎
האפליקציה הזו כל כך טובה ונחמדה נראית כמו עוגה אמיתית ועבודה טובה לבורא